Topambassadeurs Topambassadeurs

Topambassadeurs brengt (startende) ondernemers in contact met studenten en werkzoekenden, die als ambassadeur de onderneming ondersteunen.

De site is opgericht om studenten een kans te geven om meer ervaring en kennis op te doen en te werken aan hun portfolio voor ze de arbeidsmarkt op gaan, zodat ze een voorsprong kunnen opbouwen ten opzichte van andere studenten.

Werkzoekenden kunnen ook reageren op opdrachten, zij hebben vaak veel kennis en ervaring in huis, wat ingezet kan worden om ondernemers te ondersteunen. Op deze manieren voorkomen zij een gat in het CV, vergroten zij hun netwerk en doen ervaring op.

De opdrachten worden niet uitgevoerd voor een vergoeding, maar voor een uitwisseling van kennis en ervaring.

Bedrijven, ondernemers, zzp’ers, stichtingen en verenigingen kunnen kosteloos opdrachten plaatsen op de site. Deze opdrachten kunnen van alles inhouden van het schrijven van een marketingplan tot het ontwerpen van een logo, van het vertalen van een website tot het oplossen van belasting vraagstukken. Ook is er de mogelijkheid voor het plaatsen van salesopdrachten, bij deze opdrachten gaan ambassadeurs voor u opzoek naar werk.