Topambassadeurs Topambassadeurs

Pro-abonnement

Pro-abonnement

Gebruikers met een Pro-abonnement profiteren van een aantal extra voordelen. Voordelen die de kans op een ambassadeur vergroten. Daarnaast krijgt u toegang tot het plaatsen van SALESopdrachten. Bij salesopdrachten gaan ambassadeurs voor u aan het werk om opdrachten binnen te halen.

Nu voor maar € 69,95 (excl) per jaar.

Standaard abonnement
Pro-abonnement
Meerdere ambassadeurs
Aantal opdrachten p/m
2 opdrachten
geen limiet
Direct opdrachten plaatsen
Sales
Bestellen

Top aanbod

Meer aandacht voor uw opdracht? U kunt uw opdracht voor bepaalde tijd aan de “Top aanbod” balk toevoegen op de homepagina.

De voordelen op een rijtje:

  • Vermelding bedrijfsnaam
  • Vermelding met uw bedrijfslogo
  • Uw locatie
  • Opvallend kader met opdracht gegevens

Nu voor € 29,95 (excl) p/maand!

Bestel toppositie

Direct opdrachten plaatsen


Uw opdracht wordt direct geplaatst zonder dat deze wordt gecontroleerd.

Sales


Kunt u extra werk gebruiken of heeft u de tijd niet voor acquisitie, plaats dan een SALESopdracht. Met het plaatsen van een salesopdracht, geeft u aan dat ambassadeurs voor u gaan zoeken naar opdrachten. Beschrijf daarom ook duidelijk wat u voor opdrachten zoekt. Topambassadeurs vindt dat een vergoeding voor het aanleveren van een opdracht op zijn plaats is. Vermeld daarom bij het plaatsen van een opdracht welke vergoeding er tegenover staat, bijvoorbeeld 10% van de factuur.

Meerdere ambassadeurs kiezen


Als Pro-abonnee heeft u de mogelijkheid om meerdere ambassadeurs te kiezen voor een opdracht. Zo kunt u bijvoorbeeld twee studenten aan 1 opdracht laten werken of voor een sales-opdracht meerdere ambassadeurs uit kiezen die een opdracht voor u binnen willen halen of binnen hebben gehaald.