Topambassadeurs Topambassadeurs
Opdracht
BedrijfsnaamSY(N)C BrancheFinancieel & administratie Op locatieJa, Druten () Datum plaatsing9 juli 2013
Extra informatie

Gaan je handen jeuken als je losse bonnetjes ziet? Houd je van alles netjes archiveren en orde op zaken stellen? Dan heeft SY(N)C genoeg leuke uitdagingen voor je!

Het betreft in eerste instantie de administratie van huidig boekjaar en algemene zaken ordenen volgens een duidelijk stappenplan, declaraties maken, etc. Afhankelijk van je capaciteiten en je interesses, kunnen de werkzaamheden worden uitgebouwd met het invoeren in een online boekhoudsysteem. Hiervoor dien je wel een eigen laptop mee te nemen.

SY(N)C SY(N)C

SY(N)C is een jong en eigentijds advieskantoor in marketing, sales en customer relations die je helpt om (nieuwe) kansen te zien én te grijpen.

Onze focus ligt op de kleine MKB-ondernemers in detailhandel, horeca en (zakelijke) dienstverlening die in willen spelen op de snel veranderende markt en hun servicelevel willen verhogen. We bieden energieke advisering en ondersteuning waarbij we commercieel denken combineren met branding en relatiebeheer. We bekijken naar de organisatie in zijn geheel en op detail niveau, offline en online, zodat je  ook echt de gewenste doelen bereikt.

In ons advies kijken we niet alleen naar wat, maar ook naar hoe. Onze werk- en denkwijze is persoonlijk, origineel, direct uitvoerbaar en gericht op de totaalbeleving van je klant.

We geven daarnaast leerzame en leuke workshops over diverse onderwerpen. We gaan bij al onze diensten  uit van het onderscheidend vermogen van de organisatie en zijn gedreven om ook écht meerwaarde te creëren.

Van brainstorm tot uitvoering, SY(N)C is je graag van dienst!

Reageren

U kunt alleen reageren als u ingelogd bent. Meld u aan als ambassadeur of log in!

Inloggen / aanmelden