Topambassadeurs Topambassadeurs
Opdracht
BedrijfsnaamQuickReview BrancheManagement Op locatieNee Datum plaatsing26 februari 2013
Extra informatie

Voor een nieuw op te starten bedrijf zijn wij op zoek naar een Ambassadeur die ons kan helpen met verschillende marketingactiviteiten rondom de start-up. Van een Social-Media campagne tot aan het schrijven van teksten voor de website en het bellen van potentiƫle klanten. Maar we beginnen natuurlijk met een marketingplan. Hoe positioneren wij onszelf in welke markt, en hoe bereiken wij de juiste klanten zijn vragen die jij voor ons moet beantwoorden.

Heb jij affiniteit met marketing, leergierig en analytisch ingesteld en bovenal gemotiveerd om te helpen een nieuw bedrijf op te zetten dan is dit de ideale uitdaging!

QuickReview

QuickReview is een organisatie in oprichting. Het focust zich op het afnemen van intern onderzoek. Onderzoek onder uw werknemers om alle informatie te leveren die nodig is uw bedrijfsprestaties te verbeteren en kostenbesparende maatregelen te nemen.

Van medewerkertevredenheidsonderzoek tot een Lencioni Teamscan tot en met een complete organisatiedoorlichting volgens het 7S-model.

Reageren

U kunt alleen reageren als u ingelogd bent. Meld u aan als ambassadeur of log in!

Inloggen / aanmelden