Topambassadeurs Topambassadeurs
Opdracht
BedrijfsnaamDetrainingen.nl BrancheMarketing Op locatieNee Datum plaatsing28 maart 2013
Extra informatie

Ondernemende Ambassadeurs gezocht die in vrijheid hun eigen inkomen bepalen.

Detrainingen.nl maakt ontwikkeling mogelijk voor iedereen, overal en op elk moment tegen een betaalbare prijs. Wij zoeken ondernemende en zelfstandige ambassadeurs die onze online trainingen in hun netwerk verkopen. Geen investering noodzakelijk.

Ambassadeurs kunnen ondernemers zijn die een eigen bedrijf op willen zetten, verkopers die graag zelfstandig willen werken, of ZZP-ers met een goed netwerk.

Online trainingen zijn het antwoord op de nieuwe vraag in de markt.  De trainingen zijn effectiever, goedkoper en op elk moment van de dag te volgen. Trainen kan via PC, tablet en smartphone. Door de zeer scherpe prijsstelling wordt trainen mogelijk voor een grotere markt.

Op het moment dat wij starten met de verkoop, via ambassadeurs, bestaat ons aanbod uit 3 populaire trainingen. Maandelijks komt hier 1 nieuwe training bij. Wij verwachten vanaf 1 mei 2013 van start te gaan met het nieuwe verkoopmodel.

U bepaalt zelf uw inkomen en tijdsinvestering. Het inkomen varieert van bescheiden tot riant, afhankelijk van het aantal verkochte trainingen.

Bent u de ambassadeur die wij zoeken? Reageer dan met een korte motivatie naar:info@detrainingen.nl

Telefoon: 072 – 505 22 21

Detrainingen.nl
Reageren

U kunt alleen reageren als u ingelogd bent. Meld u aan als ambassadeur of log in!

Inloggen / aanmelden