Topambassadeurs Topambassadeurs
Opdracht
BedrijfsnaamDé Belastingkanjer BrancheICT Op locatieNee Datum plaatsing30 juli 2013
Extra informatie

Dé Belastingkanjer ontwikkelt fiscale App’s welke door de gebruiker als tool kan worden gebruikt om een fiscale positie te bepalen.

Werkzaamheden:

Recentelijk is een App ontwikkeld (in JSON) voor IOS (iPhone/ iPad) die belastingspecifieke informatie toegankelijk maakt voor gebruikers van de app. Het betreft informatie die nu niet of niet gestructureerd kan worden verkregen. De informatie is opgebouwd uit een aantal hoofdstukken.  Er wordt gebruik gemaakt van een centrale SQL database en het design is gedocumenteerd.

De opdracht is het ontwerpen van dezelfde App voor Android en/of Windows. Uiteraard is de centrale database beschikbaar en moet zoveel mogelijk gebruikt gemaakt worden van het design en de voor IOS ontwikkelde App in JSON. Slechts de Android- en Windowsschil moet worden ontworpen.

Competenties:

Gezien de ontwikkeling op Android en/of Windows is kennis vereist van programmeren voor Android  en/of Windows en van Database technieken (SQL). Kennis van IOS is een pre. Als je alleen Android beheerst of alleen Windows mag je uiteraard ook reageren.

Werktijden:

De kandidaat mag zelf bepalen op welke dagen en tijden hij/zij aan de applicatie werkt. Af en toe zal persoonlijk overleg nodig zijn. De tijdsbesteding bedraagt 20 tot 25 uur per applicatie omdat de basisstructuur en vormgeving al beschikbaar zijn. De kandidaat moet aangeven hoeveel uur per week hij/zij kan besteden aan de ontwikkeling. Beloning in overleg.

Dé Belastingkanjer
Reageren

U kunt alleen reageren als u ingelogd bent. Meld u aan als ambassadeur of log in!

Inloggen / aanmelden