Topambassadeurs Topambassadeurs
Opdracht
BedrijfsnaamHedgehog & Fox BV BrancheGrafisch & Multimedia Op locatieJa, Herengracht 458 - Amsterdam (Noord-Holland) Datum plaatsing14 juli 2013
Extra informatie

Hedgehog & Fox is het bedrijf achter de campagnes van Adams Amsterdam Auctions (Jan Cremer, Herengracht 386 e.v.a) en AioloZ Antiquarian Books en leidde de razendsnelle oplevering van Museum Het Grachtenhuis (bekroond met een Gouden Reiger). Hedgehog & Fox bedenkt en ontwikkelt – gevraagd of ongevraagd – campagnes voor (potentiĆ«le) A-merken. Eerder werd succesvol samengewerkt met o.m. De Bijenkorf, ING BelgiĆ«, Rijksmuseum, Canali, Linda, Canal Company en de Gemeente Amsterdam, UNESCO, OBA, De Bezige Bij, de Universiteit van Amsterdam.

Om de concepten minder afhankelijk te maken van de kletspraat van de directeur en meer van kraakheldere verbeelding zoeken wij meerdere kandidaten, vooralsnog voor de fase totdat professionele kunstenaars en ontwerpers het overnemen, maar op termijn om de volstrekt unieke identiteit van dit vreemde bedrijf binnen een zeer vrolijk team zelfstandig in beeld te brengen.

Hedgehog & Fox BV
Reageren

U kunt alleen reageren als u ingelogd bent. Meld u aan als ambassadeur of log in!

Inloggen / aanmelden