Topambassadeurs Topambassadeurs
Opdracht
BedrijfsnaamNovi Vendi Marketing & Innovatie BrancheICT Op locatieJa, Soms op kantoor te Delft, veel kan ook wellicht via skype (Zuid-Holland) Datum plaatsing8 april 2013
Extra informatie

Beste Topambassadeur,

Voor een nieuw concept zoek ik iemand die mij kan adviseren over en mij kan coachen bij het opzetten van een webportal.

Bij het opzetten van nieuwe concepten loop ik al tijden aan tegen het feit dat de initiële kosten (webpagina, logo etc.)  mij het meeste afschrikken.  Daarnaast is het uitleggen van een nieuw  concept aan een commerciële partij vaak risicovol (geheimhouding e.d.) en wil ik  dus eigenlijk niet.

Aangezien ik van oorsprong IT-er ben, ben ik in staat een simpele website zelf te maken en te onderhouden.  Met webportal technologie heb ik echter nog geen ervaring. Ik wil mijn nieuwste concept zelf in Joomla/Liferay of i.d. opzetten.  Met eventueel gebruik van extra JAVA of PHP-scripting waar ik ook geen of weinig recente ervaring mee heb (wel programmeer ervaring in C en assembler).

Als jij die Topambassadeur bent die het leuk vindt om iemand kennis bij te brengen en te adviseren over de opzet van een webportal en te begeleiden tijdens het bouwen van de webportal, dan ben jij de juiste man/vrouw. Ik schat in dat de werkzaamheden hooguit enkel uren per week zullen zijn, wellicht in het begin wat meer en aan het einde wat meer, dat moeten we even bekijken.

Wat heb ik te bieden? Ik ben een enthousiaste ondernemer van 47 die al 14 jaar diverse activiteiten ontplooit. Heb veel werkervaring binnen grotere bedrijven waaronder ICT, Techniek en Zakelijke dienstverlening. Heb een groot netwerk waar ik je graag aan voorstel indien dat voor jou relevant is. Ik geef regelmatig trainingen aan ondernemers en startups rond strategie, innovatie, marketing en commercie, wellicht kan ik je ook nog iets bijbrengen op dat vlak?

Ik streef een win/win relatie na waar we beiden dus beter worden.

De eisen die ik stel aan de student/werkzoekende zijn:
* minimaal HBO niveau op ICT gebied/Informatica
* enthousiast, slim, eigenwijs maar niet te  :)
* beschikbaar voor minimaal enkele uren per week
* prettig in de samenwerking
* houdt ervan afspraken na te komen

Ik hoor graag van je,

Met vriendelijke groet
Gerard Groenewegen
http://nl.linkedin.com/in/gerardgroenewegen

 

Novi Vendi Marketing & Innovatie
Reageren

U kunt alleen reageren als u ingelogd bent. Meld u aan als ambassadeur of log in!

Inloggen / aanmelden