Topambassadeurs Topambassadeurs
Opdracht
BedrijfsnaamHaagsComedyFestival BrancheCommunicatie Op locatieJa, Den Haag Centrum (Zuid-Holland) Datum plaatsing10 augustus 2013
Extra informatie

Functie: Productie assistent Haags Comedy Festival

Bij: Haags Comedy Festival

Vanaf: per direct

Duur: minimaal 3 maanden

Uren per week: 8 – 10 uur per week

Soort stage: Communicatie / Marketing

Intro

Het Haags Comedy Festival organiseert in september, oktober en november 2013 een festival dat in het teken zal staan van comedy. In het centrum van Den Haag zal vanaf 18 september t/m 20 november twee halve finales en een finale worden verzorgd in samenwerking met lokale partners.

Werkzaamheden

Als vrijwilliger ben je de rechterhand van het bestuur en assisteer je hen bij de planning en uitvoer van de twee halve finales en de finale. Dat houdt o.m. in het coördineren van het draaiboek, het maken van een planning en taakverdeling voor de vrijwilligers en het meedenken over de logistiek tot aan en tijdens het festival.

Comedians begeleiden voor het festival. Publiciteit genereren voor het festival. Persberichten schrijven. Website en social media bijhouden.

Profiel

Je bent nauwkeurig, hebt oog voor detail en bent een echte aanpakker. Je hebt een flinke dosis humor en bent prettig in de omgang. Je kan multitasken en functioneert ook onder stress goed.

Affiniteit met comedy is natuurlijk een pré en ook enige ervaring met het organiseren van evenementen is een voordeel.

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

Haags Comedy Festival (HCF – www.Haagscomedyfestival.com) is er voor jong toptalent onder comedians. We ontwikkelen activiteiten, in aanvulling op scholen en partners, die de ontwikkeling voor het comedy toptalent in Den Haag en Omstreken vergroten. Hierin organiseert het HCF de eerste editie van het Haags Comedy Festival. In samenwerking met Mc’s op topniveau stimuleert zij jonge comedians tot excelleren in the art of comedy. De stichting werd in julie 2013 opgericht en bestaat dankzij actief cultureel ondernemend schap, steun van culturele fondsen, sponsors & donateurs.

De Stichting HCF houdt zich onder meer bezig met:
- de organisatie van de eerste editie van het Haags Comedy Festival

- De begeleiding van jonge comedians
- De organisatie van workshops en masterclasses voor comedians
- Het organiseren van try-outs voor de comedy-talenten
- De productie van opnamen van promotie van comedy-talenten

HaagsComedyFestival
Reageren

U kunt alleen reageren als u ingelogd bent. Meld u aan als ambassadeur of log in!

Inloggen / aanmelden