Topambassadeurs Topambassadeurs
Opdracht
BedrijfsnaamSY(N)C BrancheCommunicatie Op locatieNee Datum plaatsing9 juli 2013
Extra informatie

Hou jij van schrijven? Redactionele stukken, nieuwsbrieven, blogs, whitepapers.. als het even kan zelfs een boek? Je Nederlands is ‘perfect’ te noemen en je maakt interessante en prikkelende teksten? Je bent goed in het onderzoeken van broninformatie? Je weet online én offline hoe je verhaal de doelgroep bereikt? Dan willen wij je heel graag als ambassadeur! SY(N)C is een eigentijds bureau in marketing, sales en customer relations en zoekt een verfrissende pen die affiniteit heeft met onze dienstverlening.

Je krijgt naast gerichte opdrachten veel vrijheid om op eigen initiatief onderwerpen te onderzoeken en erover te schrijven, maar het moet wel in lijn liggen met de visie en communicatiestijl van het bedrijf. Hiervoor overleggen we regelmatig en zal je werk worden gecontroleerd en, indien nodig, geredigeerd. Je zult het werk uiteindelijk zelf publiceren via diverse kanalen en het onderhouden van social media behoort ook tot de mogelijkheden.

Je kunt vanuit je eigen locatie werken, of in overleg op de locatie van het bedrijf. Daarnaast zullen we regelmatig overleggen, face to face of via Skype. Kom jij SY(N)C versterken?

SY(N)C SY(N)C

SY(N)C is een jong en eigentijds advieskantoor in marketing, sales en customer relations die je helpt om (nieuwe) kansen te zien én te grijpen.

Onze focus ligt op de kleine MKB-ondernemers in detailhandel, horeca en (zakelijke) dienstverlening die in willen spelen op de snel veranderende markt en hun servicelevel willen verhogen. We bieden energieke advisering en ondersteuning waarbij we commercieel denken combineren met branding en relatiebeheer. We bekijken naar de organisatie in zijn geheel en op detail niveau, offline en online, zodat je  ook echt de gewenste doelen bereikt.

In ons advies kijken we niet alleen naar wat, maar ook naar hoe. Onze werk- en denkwijze is persoonlijk, origineel, direct uitvoerbaar en gericht op de totaalbeleving van je klant.

We geven daarnaast leerzame en leuke workshops over diverse onderwerpen. We gaan bij al onze diensten  uit van het onderscheidend vermogen van de organisatie en zijn gedreven om ook écht meerwaarde te creëren.

Van brainstorm tot uitvoering, SY(N)C is je graag van dienst!

Reageren

U kunt alleen reageren als u ingelogd bent. Meld u aan als ambassadeur of log in!

Inloggen / aanmelden