Topambassadeurs Topambassadeurs
Opdracht
BedrijfsnaamAdRo Telecom & Energie BrancheICT Op locatieNee Datum plaatsing2 mei 2013
Extra informatie

Als ICT dienstverlener business to business hebben wij regelmatig opdrachten van o.a. UPC en KPN wholesale. Dit houd in dat wij voor deze partijen de kleinzakelijke markt benaderen en diensten aanbieden om kosten te besparen op vaste-, mobiele telefonie , internet en energie. In de meeste gevallen betreft het “koude aquicitie” ( zowel telefonisch als deur tot deur). Het kan ook zijn dat wij een (hard copy) mailing van het desbetreffende bedrijf opvolgen.

Functie:

Als Business consultant ga je alleen of in groepen een vooraf geselecteerd gebied af. Je benaderd bedrijven voor een gratis belanalyse. Nadat wij op kantoor de belanalyse gemaakt hebben maak je een vervolg afspraak voor de terugkoppeling en een voorstel ( kan zelfstandig of onder begeleiding van onze accountmanager).

Mogelijkheden:

Wij bieden volledige interne en externe begeleiding. Produkttraining en salestraining. Mogelijkheid om het parttime of zelfs fulltime te doen. Vanwege de flexibele zelf in te delen werktijden is deze functie perfect te combineren met bv. studie, huishouden of andere baan. Per aangebracht contract kunnen de verdienste oplopen tot € 100,-!

Functie eisen:

Ben je representatief en communicatief vaardig, heb je interesse of affiniteit met de telecombranche ( ervaring is geen vereiste) en ben je niet bang om “deuren in te trappen” dan is dit wellicht DE geschikte baan voor jouw! Heb je interesse stuur dan je cv+pasfoto met korte motivatie naar info@adrotelecom.nl t.a.v. Dhr. Bob van Vliet. Hij neemt dan z.s.m. contact met je op.

AdRo Telecom & Energie
Reageren

U kunt alleen reageren als u ingelogd bent. Meld u aan als ambassadeur of log in!

Inloggen / aanmelden